Labrador Retrievers van de Jagershoek

Omdat wij op een hoek wonen in de Jagerstraat hebben wij onze kennel "De Jagershoek" genoemd. En omdat wij Labradors fokken is dat ook een hele toepasselijke naam.


Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV), en van de Fokkerskring en wij fokken alleen met honden die qua gezondheid en karakter voldoen aan de eisen van de rasvereniging.


Onze ouderdieren worden dus voorafgaand aan een nest gecontroleerd op Heupdysplasie (HD) Elleboogdysplasie (ED), en de ogen worden jaarlijks gecontroleerd PRA en Cataract.


Onze pups worden geboren in de huiskamer, waar ze verblijven totdat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.
Wij besteden veel tijd en aandacht aan ons nestje, om ze een goede basis mee te geven, en te kunnen laten opgroeien tot mooie, gezonde en vriendelijke labradors. Het karakter dat het ras zo eigen is.


Labrador Retrievers van de Jagershoek,
Jeanette van Kuyeren van Gent ,
Jagerstraat 1 ,
2623 HW Delft ,
015-2618079, jagershoek@casema.nl

De ouderdieren

Moeder Fleur heeft Heupen B, Ellebogen vrij en een geldig oogcertificaat. Heeft op de tentoonstellingen die wij bezochten steeds een uitmuntend behaald en eenmaal tot nu toe een plaatsing. De stamboom van Fleur kan je bekijken door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/stamboom-fleur.pdf.
De gezondheidsuitslagen en de stamboom van vader Wilson ( Nederlands kampioen) kun je inzien door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/pages/wilson.htm

Fleur in stand aan het strand

zondag 4 maart 2007

Zondag 4 maart (dag 62)

Angelique (mijn oudste dochter) heeft mij heel de nacht gezelschap gehouden (bedankt erg lief)
Om de anderhalf uur liepen we s'nachts buiten met Max (die snapte er niets van, doen we nooit), en Fleur (110 cm rond nu), van slapen kwam weinig.
Fleur heeft steeds harde buiken, en ademt zwaar.(heb zo met haar te doen).
Ze heeft vanmorgen wel weer goed gegeten.
Vanmorgen was de temperatuur 37.7 (6.30 uur) en 37.5 (9.30 uur)
Heb toch de dierenarts gebeld,deze zei dat als de teef rustig is en nog geen persdrang heeft, wij de natuur gewoon haar gang moeten laten gaan, en wat betreft de pups die zitten veilig bij de teef, wij moeten ons niet ongerust maken.
Het heeft mij wel even gerustgesteld, we wachten maar gewoon af, (valt niet mee, heb zo met Fleur te doen).
Mijn nichtje Ellen, (uit België) leeft ook erg mee, ze had graag nu hier in de buurt geweest volgens mij, (de pc is dan toch een prima uitvinding)
Ook mijn andere twee dochters (Patricia en Desiree) bellen steeds op, het is ook echt een familie gebeuren.
Aan aandacht in elk geval geen gebrek.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

zo,goeimorgen,was zeker gezellie en het broodje ei smaakte heerlijk hihi,ik hoop dat jullie niet lang meer hoeven tewachten want dit breekt op vooral slaapgebrek,maar ik kom vaker onverwachts slapen heb nog nooit zo'n warm onthaal gehad s'morgens nou probeer als het toelaat wat teslapen want dat zal straks ook minder zijn liefs an

Anoniem zei

hééééééééé poeperds
wat een leuke verhalen schrijf je toch, het is alsof ik er toch heel dchtbij ben, love you !!!
liefs Ellen