Labrador Retrievers van de Jagershoek

Omdat wij op een hoek wonen in de Jagerstraat hebben wij onze kennel "De Jagershoek" genoemd. En omdat wij Labradors fokken is dat ook een hele toepasselijke naam.


Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV), en van de Fokkerskring en wij fokken alleen met honden die qua gezondheid en karakter voldoen aan de eisen van de rasvereniging.


Onze ouderdieren worden dus voorafgaand aan een nest gecontroleerd op Heupdysplasie (HD) Elleboogdysplasie (ED), en de ogen worden jaarlijks gecontroleerd PRA en Cataract.


Onze pups worden geboren in de huiskamer, waar ze verblijven totdat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.
Wij besteden veel tijd en aandacht aan ons nestje, om ze een goede basis mee te geven, en te kunnen laten opgroeien tot mooie, gezonde en vriendelijke labradors. Het karakter dat het ras zo eigen is.


Labrador Retrievers van de Jagershoek,
Jeanette van Kuyeren van Gent ,
Jagerstraat 1 ,
2623 HW Delft ,
015-2618079, jagershoek@casema.nl

De ouderdieren

Moeder Fleur heeft Heupen B, Ellebogen vrij en een geldig oogcertificaat. Heeft op de tentoonstellingen die wij bezochten steeds een uitmuntend behaald en eenmaal tot nu toe een plaatsing. De stamboom van Fleur kan je bekijken door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/stamboom-fleur.pdf.
De gezondheidsuitslagen en de stamboom van vader Wilson ( Nederlands kampioen) kun je inzien door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/pages/wilson.htm

Fleur in stand aan het strand

zaterdag 19 juli 2008



ABAYOMI DOBBE V.D.JAGERSHOEK.

Bedankt voor deze prachtige foto van jullie Dobbe, wat een mooie kerel, hij is nu anderhalf jaar oud, en zijn hormonen werken goed begrijp ik, evenals die van jullie andere lab Beer, verliefd op een tekkeldame, zoals je liet weten in je berichtje, ja dan heb je spierballen nodig om die twee kerels in bedwang te kunnen houden, maar vlak de dames ook niet uit, die zijn ook behoorlijk sterk, vooral als ze met z,n drieen ineens een kat hun pad zien kruissen, en je er niet op bedacht bent.

Bedankt Ron en Petra voor de mooie foto en het berichtje.

Geniet van jullie twee kerels.



Deze foto's kreeg ik toegezonden van BELLE FLEUR PUP V.D.JAGERSHOEK.

Jullie schreven dat jullie echt super blij zijn met haar, en dat het heel goed gaat, ook ik ben de afgelopen tijd veel weg geweest, en volgende week vertrek ik weer met de honden twee weken, daarna ben ik er voorlopig weer, tja vakantietijd, maar ik geniet ervan, en vooral dat de honden ook steeds welkom zijn, het zijn nu eenmaal mijn maatjes.

Jullie vinden PUP erg veel lijken op FLOOR, ben dat zeker met jullie eens, daarom is het ook zo leuk als mensen steeds foto's sturen, dan kan iedereen meegenieten hoe ze allemaal uitgroeien.

Als alles hier weer een beetje normaal zijn gangetje gaat, dan neem ik weer even kontact op met jullie, maar vergeten ben ik jullie allerminst, staat even wat op een lager pitje.



Prachtig hoofdje heeft jullie PUP.


Pup heerlijk tevreden aan het slapen.

Pup v.d.Jagershoek, een prachtig hondje.


Wat een lieve foto is dit, zie hoe blij jullie met haar zijn.


Pup v.d.Jagershoek, bedankt voor de leuke foto's, ze lijkt inderdaad erg veel op haar zusje Floor.