Labrador Retrievers van de Jagershoek

Omdat wij op een hoek wonen in de Jagerstraat hebben wij onze kennel "De Jagershoek" genoemd. En omdat wij Labradors fokken is dat ook een hele toepasselijke naam.


Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV), en van de Fokkerskring en wij fokken alleen met honden die qua gezondheid en karakter voldoen aan de eisen van de rasvereniging.


Onze ouderdieren worden dus voorafgaand aan een nest gecontroleerd op Heupdysplasie (HD) Elleboogdysplasie (ED), en de ogen worden jaarlijks gecontroleerd PRA en Cataract.


Onze pups worden geboren in de huiskamer, waar ze verblijven totdat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.
Wij besteden veel tijd en aandacht aan ons nestje, om ze een goede basis mee te geven, en te kunnen laten opgroeien tot mooie, gezonde en vriendelijke labradors. Het karakter dat het ras zo eigen is.


Labrador Retrievers van de Jagershoek,
Jeanette van Kuyeren van Gent ,
Jagerstraat 1 ,
2623 HW Delft ,
015-2618079, jagershoek@casema.nl

De ouderdieren

Moeder Fleur heeft Heupen B, Ellebogen vrij en een geldig oogcertificaat. Heeft op de tentoonstellingen die wij bezochten steeds een uitmuntend behaald en eenmaal tot nu toe een plaatsing. De stamboom van Fleur kan je bekijken door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/stamboom-fleur.pdf.
De gezondheidsuitslagen en de stamboom van vader Wilson ( Nederlands kampioen) kun je inzien door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/pages/wilson.htm

Fleur in stand aan het strand

dinsdag 13 mei 2008

Even een geschreven berichtje vanuit de "jagershoek", Sascha laat ik woensdag voor de laatste keer enten, en ontwormen, dan is ze voorlopig klaar totdat ze een jaar wordt.
Het gaat gelukkig weer super met haar, alleen die leuke baas ontbreekt nog.
Verder heeft mijn nichtje een nestje beagle pupjes, gewoon omdat ze het ook zo leuk vond bij mij, en dit toch ook weleens wilde meemaken, heb ze ook maar even op mijn site gezet, want een aantal hondjes zoeken ook nog een goed huis.
AS donderdag gaan wij naar Belgie, de honden gaan mee, zal foto's maken, we blijven tot zondag.
Verder hebben de eigenaren van mijn pupjes hun blog weer geupdate (zie onder leuke links)
Kreeg foto's van "PUP", deze heb ik ook op de site geplaatst, bedankt hiervoor.

Dit zijn beagle pupjes van mijn nichtje die in Belgie woont, ook zij wilde heel graag eens een nestje van haar eigen beagle KAYA, er zijn nog verschillende hondjes die een baasje zoeken, heb beloofd om de hondjes ook maar even op mijn site te zetten, misschien kan ik zo ook een handje helpen.


ACH HET BLIJVEN TOCH ALTIJD WEER KLEINE WONDERTJES.


ACH WAT EEN PLAATJES.


BEAGLE PUPJES.


EVEN EEN WAT FOTO'S VAN DE PUPJES VAN MIJN NICHTJE.


EMMA VAN DE JAGERSHOEK


"PUP", EVEN EEN KNUFFELMOMENT MET ELLES.

MOOI HONDJE IS PUP, BEN BLIJ DAT ZE HET ZO GOED DOET BIJ JULLIE, EN JULLIE ZO GELUKKIG MET HAAR ZIJN.


"PUP", IN HAAR EIGEN HUIS, WAT EEN LEUKE FOTO.


DIT ZIJN FOTO'S DIE IK KREEG TOEGESTUURD VAN ELLES EN CHRISTIAAN, "PUP", ZE ZIJN ERG BLIJ MET HAAR, ZE DOET HET HEEL GOED, IS LIEF VOOR KINDEREN, GAAT MEE ALS ZE EEN BBQ HEBBEN.

MET DIT WARME WEER IS ZO,N BADJE IDEAAL VOOR ZE.