Labrador Retrievers van de Jagershoek

Omdat wij op een hoek wonen in de Jagerstraat hebben wij onze kennel "De Jagershoek" genoemd. En omdat wij Labradors fokken is dat ook een hele toepasselijke naam.


Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV), en van de Fokkerskring en wij fokken alleen met honden die qua gezondheid en karakter voldoen aan de eisen van de rasvereniging.


Onze ouderdieren worden dus voorafgaand aan een nest gecontroleerd op Heupdysplasie (HD) Elleboogdysplasie (ED), en de ogen worden jaarlijks gecontroleerd PRA en Cataract.


Onze pups worden geboren in de huiskamer, waar ze verblijven totdat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.
Wij besteden veel tijd en aandacht aan ons nestje, om ze een goede basis mee te geven, en te kunnen laten opgroeien tot mooie, gezonde en vriendelijke labradors. Het karakter dat het ras zo eigen is.


Labrador Retrievers van de Jagershoek,
Jeanette van Kuyeren van Gent ,
Jagerstraat 1 ,
2623 HW Delft ,
015-2618079, jagershoek@casema.nl

De ouderdieren

Moeder Fleur heeft Heupen B, Ellebogen vrij en een geldig oogcertificaat. Heeft op de tentoonstellingen die wij bezochten steeds een uitmuntend behaald en eenmaal tot nu toe een plaatsing. De stamboom van Fleur kan je bekijken door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/stamboom-fleur.pdf.
De gezondheidsuitslagen en de stamboom van vader Wilson ( Nederlands kampioen) kun je inzien door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/pages/wilson.htm

Fleur in stand aan het strand

zaterdag 11 juli 2009

Hallo allemaal, gaat het goed met al jullie honden, het is alweer even geleden dat ik mijn blog heb bijgewerkt.
Onze jongste dochter krijgt over ongeveer een week haar eerste kindje, ben druk geweest met babykleertjes wassen en strijken, ach heb het met liefde gedaan, het is ook zo vreselijk leuk om er weer zo,n hummeltje bij te krijgen, voor mij is het de 5de maar blijf ook hier zo van genieten.
De komende tijd gebeuren hier nog meer veranderingen, onze oudste dochter en haar gezin, verhuizen binnenkort naar Zeeuws-vlaanderen, zal ze best missen daar ze nu om de hoek wonen, en mijn 3 kleinkinderen zie ik nu dagelijks.
Zal de site ook de komende tijd niet heel goed bij kunnen houden, daar wij hun straks gaan helpen om hun nieuwe huis tot een thuis te maken.

Wij hadden ook eigenlijk onze Indy willen laten dekken, maar stellen dit toch nog een half jaartje uit, wil er toch weer volop van genieten, en er gaat enorm veel tijd in zitten en dat heb ik gewoon niet, vandaar dat ik dit plan nog maar een half jaartje in de ijskast heb gezet.
De eerste twee weken van augustus gaan we op vakantie samen met onze honden.
Blijf mij op de hoogte houden van jullie leven met de honden, doe mijn best om het blog toch enigzins bij te houden.

Fijne vakantie iedereen.

Fleur van Tine.
Deze foto's heb ik een tijdje geleden ontvangen van Tine, wat zien ze er prachtig uit.

FLEUR EN EMMA V.D.JAGERSHOEK.