Labrador Retrievers van de Jagershoek

Omdat wij op een hoek wonen in de Jagerstraat hebben wij onze kennel "De Jagershoek" genoemd. En omdat wij Labradors fokken is dat ook een hele toepasselijke naam.


Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV), en van de Fokkerskring en wij fokken alleen met honden die qua gezondheid en karakter voldoen aan de eisen van de rasvereniging.


Onze ouderdieren worden dus voorafgaand aan een nest gecontroleerd op Heupdysplasie (HD) Elleboogdysplasie (ED), en de ogen worden jaarlijks gecontroleerd PRA en Cataract.


Onze pups worden geboren in de huiskamer, waar ze verblijven totdat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.
Wij besteden veel tijd en aandacht aan ons nestje, om ze een goede basis mee te geven, en te kunnen laten opgroeien tot mooie, gezonde en vriendelijke labradors. Het karakter dat het ras zo eigen is.


Labrador Retrievers van de Jagershoek,
Jeanette van Kuyeren van Gent ,
Jagerstraat 1 ,
2623 HW Delft ,
015-2618079, jagershoek@casema.nl

De ouderdieren

Moeder Fleur heeft Heupen B, Ellebogen vrij en een geldig oogcertificaat. Heeft op de tentoonstellingen die wij bezochten steeds een uitmuntend behaald en eenmaal tot nu toe een plaatsing. De stamboom van Fleur kan je bekijken door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/stamboom-fleur.pdf.
De gezondheidsuitslagen en de stamboom van vader Wilson ( Nederlands kampioen) kun je inzien door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/pages/wilson.htm

Fleur in stand aan het strand

zaterdag 31 maart 2007



Prachtig zwart tevenkoppie.


heerlijk aan het spelen, de tandjes zijn nu bij allemaal goed door.


Effe bekvechten.

Allen hondjes hebben een nieuw baasje, moet nu steeds nee verkopen, hoop voor deze mensen dat ze ook een mooie gezonde labrador zullen vinden.

Elf pupjes was ik binnen een week kwijt middels de labradorvereniging, had zelfs aanvragen uit Aruba en zuid Afrika erbij, ongelooflijk.



Erik en Marianne bedankt voor jullie prachtige kraamcadeau, namens Fleur en haar elftal.

Dikke knuffel extra van jullie Barry.



Erik en Marianne, hebben vandaag kennis gemaakt met hun Barry, hele lieve mensen met het hart op de juiste plaats voor ons labradorpupje.

vrijdag 30 maart 2007



Vandaag hebben de hondjes voor het eerst brokjes gegeten (wel gemalen natuurlijk) ze vonden het heerlijk, allemaal aan de proplan, dat is het voer wat ze hier krijgen.


Elke ochtend worden allen hondjes gewogen, ze zijn nu 3 weken en wegen allemaal 2 en een halve kilo, een paar nog iets zwaarder.


Onze jongste dochter Desiree, kwam gisteren puppen kijken, en natuurlijk moest er geknuffeld worden.

Dit is Abayomi Luna v.d.Jagershoek.

woensdag 28 maart 2007



Ruby vindt de nieuwe mini labjes erg leuk, in deze mand zet ik ze altijd even als ik de werpkist aan het schoonmaken ben.


Fred en Mariƫtte, ze zijn blij met jullie kadootjes.


Spelen met elkaar, de tandjes komen nu door.

28 maart


Vandaag zijn de hondjes 3 weken.

Sorry dat ik gisteren geen berichtje heb achter gelaten, maar het is echt erg druk, ben lang met de hondjes bezig (schoon houden, wegen, eten geven, poepjes ruimen, wassen na het pap geven, ze plakken dan, en ze smeren elkaar lekker onder). De wasmachine staat echt de hele dag te draaien.Verder heel veel mail beantwoorden, veel telefoontjes. En ook de rest van het huis moet schoon blijven. Honden moeten uitgelaten worden. Tja en dan ben ik blij dat ik ook even kan gaan zitten met een kop koffie. Zal nog even wat foto's plaatsen, en dan ga ik ook zo slapen, want de hondjes hebben net hun pap weer op en slapen nu ook. De grote honden zijn uitgeweest, dus stilte hier.

maandag 26 maart 2007



En als toetje drinken ze nog bij Fleur, zij is wel blij met het feit dat ze nu wat ontlast wordt, en wij de pupjes puppypap extra geven nu.Dit is heel goed te begrijpen, het is echt een aanslag op Fleur 11 pupjes voeden.


Onze prachtige kleindochter Demi, in de werpkist bij Fleur en haar pupjes.


Onze mooie zwarte hondjes.


Lief kraamcadeautje, de puppen gaan er al mee spelen.


26 Maart (Angelique van harte gefeliciteerd met je verjaardag)

De pupjes genieten echt van de puppypap, ze hebben het heel snel door, het is binnen een paar tellen leeg, je ziet dan gelijk dat ze heel voldaan en tevreden gaan slapen. De oortjes zijn nu ook open, dat merk ik doordat als ik tegen ze praat ze gaan reageren.

Vandaag heeft ook het hondje met het groene bandje kennis gemaakt met haar nieuwe baasjes.

zondag 25 maart 2007


De dames, en heren aan het uitbuiken, vult aardig zo,n schaal pap.


Dit is:
Abayomi Wilson v.d.Jagershoek.
Zwarte reu met het lila bandje.
Zijn roepnaam wordt Bobby.


Giovanni, mijn grote hulp dit weekend, hij is stapel op de honden, van wie zou hij dit toch hebben?


Zondag 25 maart.

Vandaag hebben de pupjes voor het eerst pap gekregen, en ze vonden het heerlijk, wij waren na afloop minder blij, hahahahaha, allen pupjes moesten gelijk gewassen worden, ze plakten aan alle kanten.

Verder zijn er vandaag nog mensen geweest, die een pupje hebben uitgezocht

Onze kleinzoon Giovanni, heeft het weekend hier geslapen, hij vindt het geweldig leuk om de pupjes te helpen verzorgen, wat hij prima heeft gedaan, dankjewel hiervoor lieve jongen.