Labrador Retrievers van de Jagershoek

Omdat wij op een hoek wonen in de Jagerstraat hebben wij onze kennel "De Jagershoek" genoemd. En omdat wij Labradors fokken is dat ook een hele toepasselijke naam.


Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV), en van de Fokkerskring en wij fokken alleen met honden die qua gezondheid en karakter voldoen aan de eisen van de rasvereniging.


Onze ouderdieren worden dus voorafgaand aan een nest gecontroleerd op Heupdysplasie (HD) Elleboogdysplasie (ED), en de ogen worden jaarlijks gecontroleerd PRA en Cataract.


Onze pups worden geboren in de huiskamer, waar ze verblijven totdat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.
Wij besteden veel tijd en aandacht aan ons nestje, om ze een goede basis mee te geven, en te kunnen laten opgroeien tot mooie, gezonde en vriendelijke labradors. Het karakter dat het ras zo eigen is.


Labrador Retrievers van de Jagershoek,
Jeanette van Kuyeren van Gent ,
Jagerstraat 1 ,
2623 HW Delft ,
015-2618079, jagershoek@casema.nl

De ouderdieren

Moeder Fleur heeft Heupen B, Ellebogen vrij en een geldig oogcertificaat. Heeft op de tentoonstellingen die wij bezochten steeds een uitmuntend behaald en eenmaal tot nu toe een plaatsing. De stamboom van Fleur kan je bekijken door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/stamboom-fleur.pdf.
De gezondheidsuitslagen en de stamboom van vader Wilson ( Nederlands kampioen) kun je inzien door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/pages/wilson.htm

Fleur in stand aan het strand

zaterdag 2 februari 2008



DIT IS FLEUR UIT MIJN VORIGE NESTJE, UIT DEZELFDE COMBINATIE, DIE WIJ NU WEER VERWACHTEN.

KREEG VANMORGEN DIT FOTOOTJE TOEGESTUURD VAN TINE, MET DE VOLGENDE MEDEDELING, WE HOPEN OP NOG ZO'N HEERLIJKE HOND.

HET BEGINT BIJ MIJ OOK WEER TE KRIEBELEN ALS IK DIT MOOIE HOOFDJE ZIE.

vrijdag 1 februari 2008

Vanmorgen heb ik de omvang van Fleur gemeten, ze is alweer 95 cm, en ze heeft nog ruim twee weken te gaan dat belooft weer wat.
Het gaat gelukkig heel goed met haar, ook de dagelijkse wandelingen houdt ze nog goed vol, en geeft nog geen tekenen dat het te vermoeiend voor haar is, maar lang zal dit niet meer duren, en dan passen wij ons gewoon aan.
Bedankt allemaal voor jullie lieve berichtjes en jullie medeleven met ons aankomende nestje, ik zal mijn best doen om alles zoveel mogelijk te vermelden zodat jullie van een afstand kunnen meegenieten.
Bellen mag natuurlijk altijd.
Bedankt Tine voor deze leuke foto.
Ingeborgh genoot vandaag van de twee labjes van haar ouders Fleur en Puck.

donderdag 31 januari 2008



Zoals beloofd volgen hier veel foto's van"Bobby".Abayomi Wilson van de Jagershoek.

Het is Rob en Melanie eindelijk gelukt om foto's te sturen, en natuurlijk plaats ik ze op het blog.

Hier even het verhaal wat bij de foto's gezonden werd:

Hij is een prachtige hond, lief, gehoorzaam, en kindvriendelijk, hij is dol op water, en met takken( zelfs bomen)sleept hij graag. Met andere honden kan hij goed overweg, ook knuffelt hij graag met de poes van het gezin. En natuurlijk ook met de rest van het gezin.

Als het donker buiten is wordt hij waaks, vind de familie een prettig idee, Melanie voelt zich veilig als ze met hem s'avonds het park in gaat.

Melanie komt uit Duitsland, daar staan ze versteld van zijn grote, ze vinden hem zo mooi dat er steeds gevraagd wordt waar hij vandaan komt.

Rob en Melanie en hun gezin zijn stapelgek met hun grote vriend, en ze voegen als laatste toe, '

"maar wel heel belangrijk", hij is gezond.

Lieve allemaal bedankt voor de foto's, leuk dat ook jullie mij nog steeds zo op de hoogte houden van hoe het met jullie kanjer gaat, en nu hebben jullie ook nog door hoe het met de foto's werkt, dus er volgen er vast meer.



BOBBY


PRACHTIG HOOFD.

BOBBY



ABAYOMI BOBBY VAN DE JAGERSHOEK.


ANNA EN HAAR MOOIE BOBBY.

WAT EEN LEUKE, LIEVE FOTO VAN ANNA MET HAAR VRIEND BOBBY.

dinsdag 29 januari 2008


ABAYOMI WILSON V.D.JAGERSHOEK.
BOBBY


KNAPPE ZWARTE BOBBY.


BOBBY NOG ALS KLEIN MANNETJE, PLAATS EVEN AARDIG WAT FOTO'S VAN BOBBY, WANT HET IS NU PAS GELUKT OM FOTO'S NAAR MIJ TOE TE STUREN.

BEDANKT ROB EN MELANIE.



Deze hele reeks foto's kreeg ik toegestuurd van Rob en Melanie,

ABAYOMI WILSON V.D.JAGERSHOEK.

BOBBY( HEBBEN ZE HEM GENOEMD IN HET DAGELIJKS LEVEN)

EN NIET TE VERGETEN ANNA, HET JONGSTE VRIENDINNETJE VAN BOBBY.