Labrador Retrievers van de Jagershoek

Omdat wij op een hoek wonen in de Jagerstraat hebben wij onze kennel "De Jagershoek" genoemd. En omdat wij Labradors fokken is dat ook een hele toepasselijke naam.


Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV), en van de Fokkerskring en wij fokken alleen met honden die qua gezondheid en karakter voldoen aan de eisen van de rasvereniging.


Onze ouderdieren worden dus voorafgaand aan een nest gecontroleerd op Heupdysplasie (HD) Elleboogdysplasie (ED), en de ogen worden jaarlijks gecontroleerd PRA en Cataract.


Onze pups worden geboren in de huiskamer, waar ze verblijven totdat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.
Wij besteden veel tijd en aandacht aan ons nestje, om ze een goede basis mee te geven, en te kunnen laten opgroeien tot mooie, gezonde en vriendelijke labradors. Het karakter dat het ras zo eigen is.


Labrador Retrievers van de Jagershoek,
Jeanette van Kuyeren van Gent ,
Jagerstraat 1 ,
2623 HW Delft ,
015-2618079, jagershoek@casema.nl

De ouderdieren

Moeder Fleur heeft Heupen B, Ellebogen vrij en een geldig oogcertificaat. Heeft op de tentoonstellingen die wij bezochten steeds een uitmuntend behaald en eenmaal tot nu toe een plaatsing. De stamboom van Fleur kan je bekijken door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/stamboom-fleur.pdf.
De gezondheidsuitslagen en de stamboom van vader Wilson ( Nederlands kampioen) kun je inzien door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/pages/wilson.htm

Fleur in stand aan het strand

zaterdag 19 april 2008

Hallo allemaal, ben jullie echt niet vergeten, maar heb even andere prioriteiten, zoals jullie gezien hebben ben ik voor de vierde keer oma geworden, het is een prachtig mannetje genaamd Dylan.
Alles is goed verlopen, maar mijn dochter heeft het zeker niet cadeau gekregen.
Ze heeft mij heel goed geholpen met de pupjes, en nu is het mijn beurt om haar te helpen, vandaar dat deze site even wat op een lager pitje staat.
Heb deze week jullie allemaal weer even gebeld en gesproken, op een enkeling na die ik helaas niet te pakken kreeg.
De meeste van jullie zijn nu aardig gewend aan hun nieuwe huisgenootje, en ook de hondjes hebben hun plaatsje nu goed gevonden.
Een paar van jullie zijn met de puppycursus gestart, en de hondjes vinden het leuk om met andere dieren kennis te kunnen maken, en de baasjes leren hier hoe ze het beste met hun hondje om kunnen gaan.
Een aantal is ook gestart met een eigen site, deze heb ik onder het kopje leuke links geplaatst.
Sjan de gele reu uit mijn vorige nest heeft een heel goed nieuw adres gevonden,hij heeft het daar erg naar zijn zin, het is een hele lieve hond, aldus de nieuwe eigenaren, zij hebben reeds een hond uit het vorige nest genaamd Bo, dus nu spelen ze elke dag heerlijk samen in hun eigen bostuin, rot he.
Iedereen verder harte dank voor de leuke en lieve kaarten, en niet te vergeten de berichtjes, die wij ontvingen voor de geboorte van Dylan.


Bora


Ons snoepje Emma v.d.jagershoek


Emma vermaakt zich heel goed in de paardenstal, kan die luchtjes goed verdragen.


Dit is Fleur van de Jagershoek, even uitrusten van die vermoeiende draaidagen op het set van Gooise vrouwen, valt niet mee om een STER te zijn.


geen woorden voor nodig toch?


Siska en haar Bora.


Bora v.d.Jagershoek


Sara v.d.Jagershoek, heeft ook haar eigen site, kijk maar bij leuke links.

Ellen aan het werk, tja iemand moet zorgen dat er geld in het laatje komt voor mijn kluifjes en brokjes, vermoeiend zo,n hondenleven.


Sara v.d.Jagershoek, ook zij slaapt heerlijk in de bench.


Emma, zo dat ruikt hier lekker.


Heerlijk aan het kluiven op een botje.

Guus heeft ook zijn eigen website, kijk maar onder het kopje leuke links.



Guus op pad samen met baas Christiaan.


Guus ligt hier heerlijk te slapen in zijn bench.


Guus v.d.Jagershoek


Emma v.d.Jagershoek