Labrador Retrievers van de Jagershoek

Omdat wij op een hoek wonen in de Jagerstraat hebben wij onze kennel "De Jagershoek" genoemd. En omdat wij Labradors fokken is dat ook een hele toepasselijke naam.


Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV), en van de Fokkerskring en wij fokken alleen met honden die qua gezondheid en karakter voldoen aan de eisen van de rasvereniging.


Onze ouderdieren worden dus voorafgaand aan een nest gecontroleerd op Heupdysplasie (HD) Elleboogdysplasie (ED), en de ogen worden jaarlijks gecontroleerd PRA en Cataract.


Onze pups worden geboren in de huiskamer, waar ze verblijven totdat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.
Wij besteden veel tijd en aandacht aan ons nestje, om ze een goede basis mee te geven, en te kunnen laten opgroeien tot mooie, gezonde en vriendelijke labradors. Het karakter dat het ras zo eigen is.


Labrador Retrievers van de Jagershoek,
Jeanette van Kuyeren van Gent ,
Jagerstraat 1 ,
2623 HW Delft ,
015-2618079, jagershoek@casema.nl

De ouderdieren

Moeder Fleur heeft Heupen B, Ellebogen vrij en een geldig oogcertificaat. Heeft op de tentoonstellingen die wij bezochten steeds een uitmuntend behaald en eenmaal tot nu toe een plaatsing. De stamboom van Fleur kan je bekijken door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/stamboom-fleur.pdf.
De gezondheidsuitslagen en de stamboom van vader Wilson ( Nederlands kampioen) kun je inzien door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/pages/wilson.htm

Fleur in stand aan het strand

donderdag 6 december 2007

schrijf hier even een stukje uit de lange mail die ik kreeg van de baasjes van BARRY.

Barry is een prachtige hond, krijg heel vaak complimenten over zijn prachtige uiterlijk en daar ben ik heel trots op natuurlijk.
Hij kijkt zo onschuldig uit zijn ogen en dit maakt ons vaak aan het lachen.
Het is een echt mannetje en verteld met zijn lichaamshouding aan elke hond dat hij toch echt wel even Barry is en zichzelf heel serieus neemt, hahaha, totdat de andere hond dit niet neemt, dan neemt Barry heel snel een onderdanige houding aan om hiermee aan te geven dat hij heus niet zo belangrijk is.
Hij gaat vaak op zijn rug liggen, dus kiest echt voor veilig.
Mooi hondengedrag vind ik het.(aldus Marianne).
Hij weet wanneer die wat moet doen, dus een goede sociale hond. Het is een hele aanhankelijke hond, hij kan zo heerlijk knuffelen met ons en daar nemen we ook elke dag even tijd voor..........ons momentje zeg ik dan altijd.
Het is zo'n mooie, blije, en lieve hond, we zijn echt dol op hem.
Barry is heel rustig in huis, hij maakt niets kapot, behalve bij de ouders van Marianne thuis daar neemt hij de tuin wel eens onderhanden.
Het mag duidelijk zijn dat we een super super lieve labrador hebben en we een leven zonder hem echt niet meer voor kunnen stellen.

Marianne en Erik baasjes van Barry

Marianne is hondengedrags deskundige en werkt heel veel samen met Barry, zijn laatste cursus heeft hij als beste afgesloten, knap hoor, ben trots op hem, en op jullie want Barry heeft het geweldig getroffen bij jullie, mag ook wel eens gezegt worden, eerlijk is eerlijk al mijn "pupjes", hebben fijne baasjes.


BARRY PRACHTIGE HOND, MET EEN GEWELDIG LIEF KARAKTER, HET IS ECHT EEN VRIEND ALDUS ZIJN BAASJES.


Marianne met haar grote vriend BARRY.


WAT EEN TEVREDEN KOPPIE.

BARRY



BARRY OP HET STRAND.


BARRY VAN ERIK EN MARIANNE.

maandag 3 december 2007

Vanmorgen kreeg ik een berichtje van Petra en Ron, ze vertelde dat Dobbe nu een echte man is, hij tilt zijn poot op met plassen.

Van de week belde de eigenaren van Bobby op, ze zijn heel tevreden over hun hond, hij is groot en mooi, en heel gehoorzaam, kan los met hun meelopen, is erg op zijn baasjes gericht.
Kan verder heel goed met de kinderen overweg, als hij het zat is vertrekt hij naar zijn eigen plaats, alwaar hij niet gestoord mag worden.
Als hij alleen thuis is maakt hij niets kapot ondanks dat hij vrij in huis kan rondlopen, knap hoor het is toch een puber met zijn 9 maanden.
Ze hebben beloofd om snel foto's te sturen, ben ook heel benieuwd hoe hij is er nu uitziet.


Dit is Fleur, Tine vertelde dat ze hebben genoten, ondanks het slechte weer, tja daar hebben labradors geen last van.