Labrador Retrievers van de Jagershoek

Omdat wij op een hoek wonen in de Jagerstraat hebben wij onze kennel "De Jagershoek" genoemd. En omdat wij Labradors fokken is dat ook een hele toepasselijke naam.


Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV), en van de Fokkerskring en wij fokken alleen met honden die qua gezondheid en karakter voldoen aan de eisen van de rasvereniging.


Onze ouderdieren worden dus voorafgaand aan een nest gecontroleerd op Heupdysplasie (HD) Elleboogdysplasie (ED), en de ogen worden jaarlijks gecontroleerd PRA en Cataract.


Onze pups worden geboren in de huiskamer, waar ze verblijven totdat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.
Wij besteden veel tijd en aandacht aan ons nestje, om ze een goede basis mee te geven, en te kunnen laten opgroeien tot mooie, gezonde en vriendelijke labradors. Het karakter dat het ras zo eigen is.


Labrador Retrievers van de Jagershoek,
Jeanette van Kuyeren van Gent ,
Jagerstraat 1 ,
2623 HW Delft ,
015-2618079, jagershoek@casema.nl

De ouderdieren

Moeder Fleur heeft Heupen B, Ellebogen vrij en een geldig oogcertificaat. Heeft op de tentoonstellingen die wij bezochten steeds een uitmuntend behaald en eenmaal tot nu toe een plaatsing. De stamboom van Fleur kan je bekijken door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/stamboom-fleur.pdf.
De gezondheidsuitslagen en de stamboom van vader Wilson ( Nederlands kampioen) kun je inzien door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/pages/wilson.htm

Fleur in stand aan het strand

woensdag 14 januari 2009

Het is wel even geleden, maar ook Tineke eigenaar van Floor (voorheen Sascha) melden dat ze nog nooit zo,n fijne en gehoorzame labrador hebben gehad, het gaat heel goed met haar, heerlijk dit soort berichten.


Pup van de Jagershoek.

Berichtje van Elles, met Pup gaat het hartstikke goed, ze zijn nog steeds hartstikke blij met haar. Ze is de beste van de cursus gehoorzame hond, ze ziet er verder prachtig uit, en zeker niet onbelangrijk ze heeft een super karakter.

Tuurlijk zijn jullie van harte welkom als jullie het besluit hebben genomen om er een tweede lab bij te nemen.

Bedankt voor de update.



Deze foto is genomen op Schiermonnikoog, volgens Elles een waar hondenparadijs.


Pup v.d Jagershoek.

wat lijkt zij veel op onze Indy, wat een plaatje, snap heel goed waarom jullie zo trots op haar zijn.

Tevens bedank ik Sicco en Yelle, voor het mooie boekje over het leven van Senna de eerste twee jaar van haar leven met jullie, ben hier heel blij mee, en laat het trots aan een ieder zien.


Bora v.d.Jagershoek.

Siska en Edwin, bedankt voor de foto's, maak zeker gebruik van jullie uitnodiging om langs te komen.



Bora v.d.Jagershoek.


Bora, wat een prachtige hond.


Bora en Nikki


Bora en Nikki genieten samen van de sneeuw.
Allereerst iedereen nog de beste wensen, bedankt voor al de lieve berichten die wij ontvingen, wij hebben ze met plezier gelezen.