Labrador Retrievers van de Jagershoek

Omdat wij op een hoek wonen in de Jagerstraat hebben wij onze kennel "De Jagershoek" genoemd. En omdat wij Labradors fokken is dat ook een hele toepasselijke naam.


Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV), en van de Fokkerskring en wij fokken alleen met honden die qua gezondheid en karakter voldoen aan de eisen van de rasvereniging.


Onze ouderdieren worden dus voorafgaand aan een nest gecontroleerd op Heupdysplasie (HD) Elleboogdysplasie (ED), en de ogen worden jaarlijks gecontroleerd PRA en Cataract.


Onze pups worden geboren in de huiskamer, waar ze verblijven totdat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.
Wij besteden veel tijd en aandacht aan ons nestje, om ze een goede basis mee te geven, en te kunnen laten opgroeien tot mooie, gezonde en vriendelijke labradors. Het karakter dat het ras zo eigen is.


Labrador Retrievers van de Jagershoek,
Jeanette van Kuyeren van Gent ,
Jagerstraat 1 ,
2623 HW Delft ,
015-2618079, jagershoek@casema.nl

De ouderdieren

Moeder Fleur heeft Heupen B, Ellebogen vrij en een geldig oogcertificaat. Heeft op de tentoonstellingen die wij bezochten steeds een uitmuntend behaald en eenmaal tot nu toe een plaatsing. De stamboom van Fleur kan je bekijken door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/stamboom-fleur.pdf.
De gezondheidsuitslagen en de stamboom van vader Wilson ( Nederlands kampioen) kun je inzien door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/pages/wilson.htm

Fleur in stand aan het strand

dinsdag 3 juli 2007



Nog beschikbaar, gele labradorpupjes, reuen en teven bij labradorkennel MAISON DE MONTAIGNE.

INFO: LIEN GRIFFIOEN.

TELEFOONNR: 070-3019131



Zonder woorden.


Heerlijk zo'n nestje labradorpupjes, het lijkt bij mij alweer zo lang geleden, hahahahaha, tja 17 weken geleden.


Ze zijn 1 juli 2007 geboren.


LUNA, MET HAAR 7 PUPJES.

Ik ben wezen kijken bij dit nestje, vind ze erg mooi.



nestje van mijn vriendin, er zijn nog pupjes beschikbaar.

2 reuen

5 teven.

MAISON DE MONTAIGNE PUPJES.

Ben vandaag op kraamvisite geweest bij mijn vriendin, ze heeft 7 gele labradortjes gekregen, er zijn nog pupjes beschikbaar, kijk bij leuke links, onder het kopje" Maison de Montaigne".
Lien heeft mij een paar foto's gestuurd.
De vader van dit nestje is Colin, van de"Hilldreams". (ook deze site staat vermeld onder leuke links.)

maandag 2 juli 2007



Diesel, de waterrat.


Actiefoto van Diesel, het broertje van Indy is echt verzot op water, Indy kijkt vol bewondering toe, maar waagt zich er nog niet aan.


Tijdens onze wandeling, komen we ineens Virgil en Femke Schultz tegen met hun honden Diesel en Whoopy, dit gezin wordt in januari uitgebreid met een nieuwe wereldburger, maar eerst volgt er nog een verhuizing naar Zoetermeer, ze hebben daar een eengezinswoning gekocht.



Indy vindt het water erg aantrekkelijk, maar zwemmen ziet zij nog niet zitten.

Indy, weer alleen, ben met haar naar het abtwoudse bos gegaan, om even weer wat foto's te gaan maken, wil de site toch wel bijhouden, kreeg veel telefoontjes dat iedereen het mist, dus bij deze.
Gisteren zijn we naar vrienden geweest in Gelderland, Rene is 50 geworden, we hebben heerlijk in hun tuin gezeten, het was echt prachtig weer.


Sinds afgelopen vrijdag is Indy weer de enigste pup in"de Jagershoek".Haar zusje Bo is verhuisd naar Lage Vuursche.

We hebben voor haar besloten dat het toch beter was dat ze individueel van elkaar zouden kunnen opgroeien.

Twee pupjes die met elkaar opgroeien, hebben meer aandacht voor elkaar dan voor de mensen waar ze mee samen leven.

Het afscheid was moeilijk, je hecht je zo snel aan een dier, en het is ook zo,n leuke hond, maar het is beter zo, ga ze straks even bellen om te vragen hoe het is gegaan dit weekend.