Labrador Retrievers van de Jagershoek

Omdat wij op een hoek wonen in de Jagerstraat hebben wij onze kennel "De Jagershoek" genoemd. En omdat wij Labradors fokken is dat ook een hele toepasselijke naam.


Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV), en van de Fokkerskring en wij fokken alleen met honden die qua gezondheid en karakter voldoen aan de eisen van de rasvereniging.


Onze ouderdieren worden dus voorafgaand aan een nest gecontroleerd op Heupdysplasie (HD) Elleboogdysplasie (ED), en de ogen worden jaarlijks gecontroleerd PRA en Cataract.


Onze pups worden geboren in de huiskamer, waar ze verblijven totdat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.
Wij besteden veel tijd en aandacht aan ons nestje, om ze een goede basis mee te geven, en te kunnen laten opgroeien tot mooie, gezonde en vriendelijke labradors. Het karakter dat het ras zo eigen is.


Labrador Retrievers van de Jagershoek,
Jeanette van Kuyeren van Gent ,
Jagerstraat 1 ,
2623 HW Delft ,
015-2618079, jagershoek@casema.nl

De ouderdieren

Moeder Fleur heeft Heupen B, Ellebogen vrij en een geldig oogcertificaat. Heeft op de tentoonstellingen die wij bezochten steeds een uitmuntend behaald en eenmaal tot nu toe een plaatsing. De stamboom van Fleur kan je bekijken door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/stamboom-fleur.pdf.
De gezondheidsuitslagen en de stamboom van vader Wilson ( Nederlands kampioen) kun je inzien door op deze link te klikken: www.hilldreams.nl/pages/wilson.htm

Fleur in stand aan het strand

zondag 11 maart 2007





Zondag 11 maart

Vandaag zijn onze pupjes alweer 4 dagen oud.
Met mama Fleur gaat het gelukkig steeds beter, wat een geweldige moeder is ze toch, ook gaat ze nu zelf weer beter eten, verwend wordt ze wel, kip, lamshart, en vis zijn de dingen die ze graag eet, en van mij mag ze goed aansterken.
De pupjes eten en slapen en groeien, en wij genieten volop, ondanks dat we het er druk mee hebben.
De gehele dag staat de wasmachine te draaien, hygiƫne is een must.
Heb al flinke ruwe handen van de dettol zeep.
De papieren voor de stamboom( moet binnen 7 dagen) en de pupbemiddeling van de Nederlandse labradorvereniging zijn afgelopen week verzonden,( moet er nog niet aan denken dat de kleintjes straks weg gaan) maar je weet dat je ze niet allemaal kunt houden.
Mijn grootste zorg is dat ze naar fijne baasjes gaan, die er net zo zuinig mee zijn, als dat wij met de honden zijn.
Het zijn immers waren vrienden, ik hou erg veel van wandelen, en doe dit dagelijks een paar uur, ook het strand is favoriet, eerst heerlijk rennen in de duinen, en daarna nemen ze een duik in de zee.
Samen met andere hondenvrienden zoeken we ook steeds nieuwe wandelgebieden op.
Zodat er steeds wat nieuws voor ze te ontdekken valt, het voordeel is ook dat de honden in huis heerlijk rustig zijn.
Ga nu weer voor mijn pupjes en de labradors zorgen, tot morgen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Owww, ik ben blij dat het steeds beter gaat met Fleur. Die Fopteef heeft ons behoorlijk laten schikken.... En wat een mooie kindertjes heeft ze!
lfs, Lien

Anoniem zei

wat een kanjers hebben jullie, !!!!
om trots op te zijn
en die fleur is een bikkel die dame!!!!
kun je al een beetje beter slapen nu nichtje? en hoe is t met de hoofdpijn?
dikke knufkus!!

Anoniem zei

hai en daar zijn we weer,wat doet die fleur het goed zeg het is een echte kanjer een super moeder er hoeft er maar een een kick tegeven en hup.... daar komt moeders weer,de puppie's groeien als kool,en ze zijn zoooooo schattig ze hebben en hoog knuffel gehalte hihi kusje an

Anoniem zei

Hoi Jeanette,

Wat fijn dat Fleur weer goed eet! Ik kom morgen even kijken bij de pupseltjes, ben zo benieuwd hoeveel ze gegroeid zijn!
dikke kus
Peet